Het Team

Wie zijn wij?

Jana Zimmermann

 

Hoi, ik ben Jana oftewel Jaan of Jan.
Jullie zullen mij vooral herkennen als het roodharige meisje dat voor de camera staat samen met Super Opa. Naast het staan voor de camera, zal ik achter de schermen edditten en zal ik samen met Romy het online gedeelte oppakken. Buiten dit Youtube kanaal studeer ik tot sportlerares, en geef ik turnles in de gymzaal.

 

Naast het maken van salto's is lekker gek doen mijn ding. Zo ga ik dansend door de stad heen, zul je me vaker op mijn handen zien lopen dan op mijn voeten en is het dragen van twee dezelfde sokken een bijzonder, bijna nooit voorkomend geval.


Ik kijk er naar uit om een nieuw avontuur te beginnen die jullie online kunnen volgen.

Super Opa (Engelbert)

Hoi, 

 

Ik ben Engelbert, alias: Superr Opa. Ik ben turntrainer bij Gym XL. Dit doe ik 5 dagen in de week. Heel erg lang geleden, voor de 80-jarige oorlog, heb ik zelf ook veel geturnd :)

Bij hoge uitzondering, laat ik mij nog wel eens verleiden om ook over de kop te gaan. De laatste 6 jaar, wordt dit wel steeds meer een uitdaging. Alleen aan ouderdom ligt dit niet, lees veder bij 'Het verhaal' als je meer wil weten. 

Ik hou van ouwe lullen muziek, back to the 70's. Ik heb helemaal niks met computers en gebruik mijn telefoon om te bellen. 

Veder ben ik trainer van onder anderen: Jana Zimmermann, Mees van Dam, Dante Santovenia, Jesse Heffels, Lex Felix, Beau Lagon

en natuurlijk ben ik de opa van Boaz. 

Romy Zimmermann

Hoi, 

Ik ben Romy. 

Ik doe al het werk dat je in eerste instantie niet voor de camera ziet. Ik film, zoek de samenwerkingen en zorg ervoor dat de site up-to-date is. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle administratie op orde is. Mijn grootste taak is overigens er voor zorgen dat Super Opa zich gedraagt in het openbaar en dat er elke week een video online staat. 

 

Naast mijn werk bij Team Superr Opa, is er nog wel wat meer aan mij. Ik ben 22 jaar, ik ben juf op een basisschool voor allemaal verschillende klassen en werk als sportdocent op verschillende scholen in Amersfoort. 

Ik ben iemand die te veel dingen leuk vind en dus als je mij naar m'n hobby's vraagt, je wel een half uurtje bezig bent. Op dit moment doe ik aan salsadansen. Ik ga af en toe naar de sportschool en zwem best vaak. Ik zing in café's en in de band van de kerk. Ik probeer mezelf Spaans aan te leren, dat gaat verder nog niet heel goed. 

Ik ben goed in lesgeven en dingen organiseren, ik ben minder goed in het voeren van mijn vissen. Jullie zullen me niet veel zien in de video's maar wel vaak horen.